dimecres, 1 de desembre del 2010

TEMES TRACTATS A LA REUNÍO DEL DIA 14 NOVEMBRE 2010

A la reunió que es va celebrar el passat dia 14 de novembre de 2010 es van tractar els temes següents:

- Lectura de l'acta de l'anterior reunió.
- Informació sobre el nou blog de l'Associació de Veïns com a mitjà informatiu per a socis i no socis.
- Comptes de l'Associació de Veïns.
- Imatges i explicació dels moviments produïts a l'entorn ens els passats mesos.
- Situació obres C-15. Les obres d'ampliació de la C-15 han provocat modificacions i actuacions a la nostra zona on l'Associació hi treballa intensament per protegir els nostres interessos, especialment en la zona de murs de pedra seca i la caseta dels antics pous de l'antiga Associació de propietaris.
 Intervenció de Sebastià Lleó, veí de la zona i membre fundador de l'antiga junta.
- Entrega per part del senyor i veí Sebastià Lleó de la documentació de l'antiga junta. La nova junta es compromet a treballar en aquesta informació i fer el traspàs d'informació per tal d'adjuntar-la a la nova junta. També la intervenció de la vídua de l'Agustí Garcia Lobato, membre de l'antiga associació: la senyora Maria Dolors Ribé Andreu que ens va explicar i donar informació per tal de fer els tràmits per traspasar els diners del compte de l'antiga junta.
- Resposta al tema de la possible urbanització de la zona i situació actual entre les relacions Ajuntament i Associació de Veïns.
- S'aprova contractar serveis legals d'un advocat per tal de poder realitzar l'informe que doni resposta a la situació urbanística de la zona.
- Explicació/situació dels veïns de la zona Corral d'en Carro.
- Aprovació de pujada de cuota de soci, per tal d'afrontar amb la despesa dels serveis contractats. La quota serà de 30€ anuals.
- Les properes reunions o convocatories extraordinaries de l'Associació únicament seran per a socis i sòcies de l'Associació.
- Venda de loteria de Nadal 2010.
- Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada