dijous, 14 de juliol del 2011

La C-32 patirà restriccions de trànsit a Vilanova i la Geltrú


       Amb motiu dels treballs de construcció del nou Eix Diagonal que el departament durà a terme entre Vilanova i la Geltrú i Canyelles, la C-32 quedarà tallada en horari nocturn la nit de dijous a divendres.

       Com a conseqüència de les obres de construcció de l’Eix Diagonal, es produiran restriccions de trànsit a l’autopista C-32 a l’alçada de Vilanova i la Geltrú. Aquestes restriccions consistiran en el tall total de la via entre les sortides 21 i 26, entre les 23.00 hores del dijous 14 de juliol i les 3.00 hores del divendres 15 de juliol.
A partir de les 3.00 hores i fins les 5.00 hores, el trànsit de la C-32 quedarà restablert amb un carril per sentit, però la sortida 21 en sentit Tarragona romandrà tancada fins les 5.00 hores, quan el trànsit de la via quedarà totalment restablert.
Recorreguts alternatius
Per connectar aquestes dues sortides, el trànsit que circuli per la C-32 en direcció Tarragona agafarà la sortida 26 en direcció Vilanova per la C-31, per agafar a continuació la C-15 en direcció Vilafranca, i incorporar-se novament a la C-32 a l’entrada 21.
D’altra banda, el trànsit que circuli per la C-32 en direcció Barcelona agafarà la sortida 21 en direcció Vilanova per la C-15, per després agafar la C-31 en direcció Sitges, i incorporar-se novament a la C-32 a l’entrada 26.
Millora de la mobilitat
Aquesta actuació, que té com a objectiu millorar la mobilitat i afavorir la seguretat i la fluïdesa de la circulació, permetrà circular entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès per una via de doble calçada i gran capacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada