dimarts, 20 de desembre del 2011

Solucionar la situació de les urbanitzacions periurbanes, prioritat del Govern municipal.

        Solucionar la situació de les urbanitzacions periurbanes de Vilanova i la Geltrú i dotar la ciutat d'un Pla de Mobilitat són dues prioritats del Govern de la ciutat, per damunt de la revisió del Pla General d'Urbanisme, PGOU.

El Ple municipal del desembre va debatre dues mocions en relació a aquests dos temes i alguns grups van vincular-los a la revisió del PGOU. Per l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, "estem en un moment de marcar prioritats, estem en la fase de parlar amb els grups, però ja avanço que ens preocupa que una revisió del Pla General sigui un entrebanc pel desenvolupament econòmic de la ciutat".

Neus Lloveras creu que cal analitzar què comportaria tècnicament revisar el màxim document urbanístic de la ciutat i es mostra convençuda que "en dues o tres setmanes hem de ser capaços de definir si ho tirem endavant o no".

Lloveras es mostra més partidària de treballar el model de mobilitat abans d'una revisió del PGOU perquè "és urgent. La C-15 és una oportunitat per a la ciutat, però hem de prendre mesures, no ho podem ajornar per després de la revisió del Pla General. No ens podem permetre esperar més temps per recuperar l'economia."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada